Με την υπογραφή WE MAG η συλλογή “As One”

WMG-PR As One 12.04.16Αντικείμενα υψηλής ποιότητας, που αντικατοπτρίζουν το θέμα της εκδήλωσης “Performance and Immaterial Art” συνθέτουν τη συλλογή “As One”, που επισφράγισε τη συνεργασία του Οργανισμού Πολιτισμού και Ανάπτυξης ΝΕΟΝ και του Marina Abramović Institute (MAI) στο παράλληλο πρόγραμμα performance και άυλης τέχνης, με τον τίτλο NEON-MAI Lab που διεξάγεται στο Μουσείο Μπενάκη από τις 10 Μαρτίου 2016.

Η εταιρεία WE MAG κατασκεύασε υπό την εποπτεία του Μουσείου Μπενάκη, τη συλλογή για το “As One” project, που διατίθεται από το πωλητήριο του Μουσείου  στο κτήριο της οδού Πειραιώς και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει σακίδια πλάτης, μολύβια, σημειωματάρια, USBs, ομπρέλες, καπέλα, t-shirts, κονκάρδες, τσάντες, κτλ.

Αναφορικά με τη «Μέθοδος Abramović» αξίζει να σημειωθεί ότι αφορά σε μια σειρά ασκήσεων σχεδιασμένες από τη Marina Abramović τα τελευταία 40 χρόνια, με σκοπό τη διερεύνηση των ορίων του σώματος και του μυαλού. Στο συγκεκριμένο project, το κοινό θα έχει βιωματική επαφή με την τέχνη της performance. Παράλληλα, το Lab θα παρουσιάζει μακράς διάρκειας performance, συνομιλίες, εργαστήρια και διαλέξεις, με ανερχόμενους Έλληνες καλλιτέχνες που επιλέχθηκαν από τη Marina Abramović και την επιμελητική ομάδα.