«Κρουαζιέρα θα σε πάω»… στο Celestyal Olympia

Στην παρουσίαση του βιβλίου «Κρουαζιέρα θα σε πάω» του κ. Αλκίνοου Μπουνιά, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Μαρτίου στο Celestyal Olympia, αναδείχθηκε η κρουαζιέρα ως ιδανική επιλογή διακοπών 

Ο κος Αλκίνοος Μπουνιάς, πολυγραφότατος δημοσιογράφος πολιτιστικού ρεπορτάζ και συγγραφέας, έγραψε ένα βιβλίο με βάση τις δικές του εμπειρίες από τα ταξίδια του με τα κρουαζιερόπλοια της Celestyal Cruises. Η Celestyal Cruises «αγκάλιασε» από την πρώτη στιγμή το εγχείρημα αυτό, καθώς είναι η πρώτη φορά που γράφεται ένα βιβλίο, το οποίο λειτουργεί σαν ένας εύχρηστος οδηγός για την κρουαζιέρα. Πρόκειται για μια πρωτότυπη ιδέα που αναδεικνύει στον αναγνώστη τις μοναδικές εμπειρίες που μπορεί να του προσφέρει η κρουαζιέρα ως τρόπος διακοπών, διακοπές όχι μόνο ευχάριστες, αλλά, πλέον, οικονομικά προσιτές. Η παρουσίαση του βιβλίου του «Κρουαζιέρα θα σε πάω», από τις εκδόσεις «Αστάρτη», δεν θα μπορούσε παρά να γίνει στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia, ένα από τα κρουαζιερόπλοια της εταιρείας με τα οποία έχει ταξιδέψει στο παρελθόν ο κος Μπουνιάς και έχει πολλές και ευχάριστες αναμνήσεις. Την Τετάρτη 9 Μαρτίου το Celestyal Olympia, λίγο πριν ξεκινήσει την πρώτη του κρουαζιέρα για τη φετινή τουριστική σεζόν την Παρασκευή 11 Μαρτίου, γέμισε με λαμπερές και αγαπημένες προσωπικότητες που παραβρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου. Ο Hotel Manager του Celestyal Olympia, κ. Παναγιώτης Μεγαλοοικονόμου, υποδέχτηκε θερμά τους επίτιμους προσκεκλημένους. Για το βιβλίο και τον συγγραφέα  μίλησαν ο διευθυντής των εκδόσεων «Αστάρτη», κ. Γιωργος Βουδικλάρης, και η επίκουρη καθηγήτρια του Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών κα Κωνσταντίνα Γογγάκη.

Το «παρών» μεταξύ άλλων έδωσαν λαμπερά αστέρια του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου, όπως η Μαίρη Χρονοπούλου, η Ελένη Φιλίνη, και ο Νίκος Σταγόπουλος, αλλά και η αγαπημένη σε όλους Μαρία Ιωαννίδου με τον σύντροφό της Δημήτρη Κρητικό. Τον κο Μπουνιά τίμησαν με την παρουσία τους και ο εκλεκτός τραγουδιστής Μανόλης Μητσιάς με τη σύζυγό του, ο κινηματογραφικός και θεατρικός σκηνοθέτης και συγγραφέας Δημήτρης Κολλάτος με την Πωλίνα Γκιωνάκη, η κοσμικογράφος Νίνα Βλάχου, η Μαρία Σόκαλη συνοδευόμενη από τον φίλο της ηθοποιό και εικαστικό Τάκη Λουκάτο,  ο ζωγράφος Κώστας Ευαγγελάτος, η τηλεοπτική παραγωγός Ανθή Τούμπη, η Σάσα Σταμάτη, οι εκδότριες  Εφη Βασιλάκου (Αστάρτη), Ελένη Κεκροπούλου (Ενάλιος,  Ωκεανός) Μαρία Κουτσιάφτη (Σμίλη) οι επιχειρηματίες Ανδρέας Ανδριανόπουλος, Δάκης Νικολόπουλος και άλλα αγαπημένα πρόσωπα του κου Μπουνιά, που τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα και ενθουσιάστηκαν με την ιδέα της κρουαζιέρας. Όπως ανέφερε και ο κος Μπουνιάς, «Χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα περνάς όμορφα στο κρουαζιερόπλοιο – που για την ακρίβεια είναι πλωτό ξενοδοχείο – αλλά και στους διάφορους σταθμούς  της κρουαζιέρας».

Χάρη στα προσιτά πακέτα διακοπών που προσφέρει η Celestyal Cruises, κάθε επιβάτης έχει τη δυνατότητα να επισκεφθεί μέσα σε λίγες μέρες κοσμοπολίτικους αλλά και εναλλακτικούς προορισμούς της Ελλάδας και να απολαύσει εξαιρετική διαμονή και διασκέδαση εν πλω. Με το πρόγραμμα των θεματικών κρουαζιέρων της εταιρείας για το 2016 «ιστορίες ελληνικής φιλοξενίας», για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ότι η κρουαζιέρα προσφέρεται για όλα τα γούστα, όλες τις ηλικίες, σε πολύ προσιτές τιμές.

Celestyal Cruises_Παρουσίαση βιβλίου «Κρουαζιέρα θα σε πάω»_Celestyal Olympia_Β
Ο συγγραφέας κος Αλκίνοος Μπουνιάς με τη γνωστή ηθοποιό κα Ελένη Φιλίνη
Celestyal Cruises_Παρουσίαση βιβλίου «Κρουαζιέρα θα σε πάω»_Celestyal Olympia
Στην πίσω σειρά από αριστερά προς δεξιά οι αξιωματικοί του κρουαζιερόπλοιου κος Δημήτρης Τσιλιβάκης, κος Παναγιώτης Μεγαλοοικονόμου, κος Ciortan Emanuel Danut, κος Cornel Atanasiou. Στην μπροστινή σειρά από τα αριστερά προς τα δεξιά ο τραγουδιστής κος Μανόλης Μητσιάς με τη σύζυγό του και η γνωστή ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου Μαίρη Χρονοπούλου.
Celestyal Cruises_Παρουσίαση βιβλίου «Κρουαζιέρα θα σε πάω»_Celestyal Olympia_Α
Από αριστερά προς δεξιά ο κος Νίκος Σταγόπουλος, ηθοποιός, η κα Έφη Βασιλάκου, εκδότρια, ο κος Αθανάσιος Χριστοφής, αξιωματικός του κρουαζιερόπλοιου, και ο συγγραφέας κος Αλκίνοος Μπουνιάς