Η Masquespacio σχεδιάζει ένα club ουτοπιών στη Βαρκελώνη ιδανικο για επαγγελματικα meetings

Η Masquespacio παρουσιάζει το πρώτο έργο που σχεδίασε για τη Lynk & Co στη Βαρκελώνη.

Το έργο που είχε ως στόχο να σχεδιάσει το πρώτο κλαμπ της μάρκας mobility στην Ισπανία ξεκινά από Lynk &Co.  Η φιλοσοφία της να μην προσποιείται είναι μια συμβατική μάρκα, αλλά προσφέρεται ως επιλογή για τις νέες γενιές που αναζητούν έναν βιώσιμο τρόπο ζωής γεμάτο εμπειρίες που ξεφεύγουν από τα mainstream πρότυπα.

Το Club αυτό είναι μια μοναδική εμπειρία που όχι μόνο επανεφευρίσκει την κινητικότητα, αλλά παρέχει επίσης μια δημιουργική και βιώσιμη τοποθεσία συναντήσεων. Αναμφίβολα, το καλύτερο σημείο συνάντησης για όποιον είναι πρόθυμος να εξερευνήσει μια νέα έννοια της κινητικότητας όπου η εμπειρία προηγείται όλων των άλλων.

Έτσι, η Masquespacio σχεδίασε το κλαμπ που βρίσκεται στο Paseo de Gracia, σαν να ήταν ένας κόσμος ουτοπιών. Με αυτό τον τρόπο το ισπανικό στούντιο σχεδιασμού έψαξε να συνδέσει τους διαφορετικούς χώρους με την πόλη της Βαρκελώνης, καθώς είναι γνωστή για τη δημιουργικότητά της και διακρίνεται παντού στον κόσμο ως κόμβος καλλιτεχνών όλων των ειδών όπως η τέχνη, το design και η μουσική.

Πρώτον, ο κύριος στόχος του σχεδιασμού ήταν ο σεβασμός της εσωτερικής αρχιτεκτονικής του χώρου με το μπρουταλιστικό ύφος του γεμάτο ατέλειες που δημιουργεί το τέλειο σημείο σύνδεσης με το στυλ που εφαρμόζεται σε άλλα Lynk & Co clubs. Σε αυτά στη συνέχεια έχουν δημιουργηθεί διαφορετικοί χώροι, που ο καθένας αντιπροσωπεύει τη δική του χρήση, εμπνευσμένοι από ένα θέμα που σχετίζεται με τη δημιουργικότητα, όπως η αρχιτεκτονική, οι ταινίες και η μουσική, μεταξύ άλλων. Κάπως έτσι, αμέσως στην είσοδο μπορεί κανείς να δει ένα γιγαντιαίο κάστρο με ανακλαστικό πράσινο χρώμα και δωμάτια με παραμορφωμένο αποτέλεσμα που δείχνουν ξεκάθαρα ότι στο νέο Lynk & Co στη Βαρκελώνη, τίποτα δεν είναι παραδοσιακό.

Συνοπτικά, το νέο Lynk & Co στη Βαρκελώνη είναι ένα ευέλικτο μέρος, ικανό να προσαρμοστεί σε κάθε εκδήλωση, με ένα πολύχρωμο και ταυτόχρονα εκλεπτυσμένο σχέδιο, γεμάτο ουτοπίες που πρέπει να ανακαλυφθούν.

Η Lynk & Co έχει βρει την τέλεια εναλλακτική για να περάσει κανείς από τα meetings και τις διαπραγματεύσεις, το πρωί, στην διασκέδαση και τη χαλάρωση το βράδυ.