Διεθνές Food Travel Summit FoodTreX Thessaloniki- 7 Οκτωβρίου 2019

Η εταιρεία τουριστικού marketing  Respond On Demand & η Top Tourism σε συνεργασία με την  World Food Travel Association, οργανώνουν στις 7 Οκτωβρίου 2019 στο HYATT REGENCY THESSALONIKI, Διεθνές Summit με θέμα την ανάπτυξη του Γαστρονομικού Τουρισμού στην Ελλάδα.

Η Μαρία Αθανασοπούλου από την Respond On Demand και η Χρύσα Κρασσά από την Top Tourism  είναι πιστοποιημένοι ambassadors της W.F.T.A στην Ελλάδα.

Η World Food Travel Association,  είναι ο μεγαλύτερος και πλέον αξιόπιστος φορέας παγκοσμίως όσον αφορά το γαστρονομικό τουρισμό, επηρεάζοντας πάνω από  30.000 opinion leaders και επιχειρηματίες αυτού του τομέα, από όλο τον κόσμο. Το ενδιαφέρον τους εστιάζεται στο γαστρονομικο τουρισμό, στη γαστρονομία και στην παραγωγή τοπικών προϊόντων σε κάθε προορισμό. Η WFTA επιτελεί όχι μόνο εκπαιδευτικό έργο, αλλά έχει σαν σκοπό της την καλλιέργεια του κατάλληλου εκείνου κλίματος, που θα ευνοήσει την σύναψη εμπορικών συνεργασιών.

Το Summit θα έχει διάρκεια μιας ημέρας με πρωινές κεντρικές ομιλίες σχετικά με την ανάπτυξη του γαστρονομικού τουρισμού καθώς και το πώς αυτή η ανάπτυξη μπορεί να επιτευχθεί μέσα από δοκιμασμένες πρακτικές branding, marketing και αφήγησης (storytelling). Στο Summit θα συμμετέχουν κυρίως ομιλητές από το εξωτερικό παγκόσμιου επιστημονικού και επαγγελματικού κύρους και αναγνωρισιμότητα, ενώ κύριος ομιλητής θα είναι ο founder της World Food Travel Association από την Αμερική.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί μικρή έκθεση παρουσίασης ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων και κλειστές εκδηλώσεις γευσιγνωσίας ( Test The Taste)

Η γλώσσα του workshop θα είναι η Αγγλική και η είσοδος για το κοινό ελεύθερη με υποχρεωτική την προεγγραφή για κράτηση θέσης.

Αρχικό πρόγραμμα  ομιλητών καθώς και φόρμα προεγγραφής βρίσκετε στο παρακάτω link:

https://events.eventzilla.net/e/foodtrex-thessaloniki–2138730167