Με Αυξητική πορεία η χρήση της διαδικτυακής εφαρμογής Συνεδρίων Conferience.com

101 συνέδρια από τον Απρίλιο 2014 έως σήμερα

Από τις αρχές του 2014, το Conferience.com έκανε την εμφάνισή του στην ελληνική αγορά τόσο σε συνέδρια όσο και σε σεμινάρια παρέχοντας μία διαφορετική εμπειρία στους συνέδρους μέσω της διάδρασης, της αμεσότητας και της διαφορετικότητας. Η εφαρμογή προσφέρει όλα εκείνα τα εργαλεία σε έναν διοργανωτή/ομιλητή μιας διοργάνωσης, που θα βοηθήσουν στην δημιουργία μιας άμεσης και διαδραστικής σχέσης μεταξύ ομιλητή και κοινού.

Ως ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαδραστικότητας, το Conferience.com παρέχει στα συνέδρια δυνατότητα ατζέντας, αποστολής ερωτήσεων, διεξαγωγής ζωντανών ερευνών με παράλληλη απεικόνιση των αποτελεσμάτων σε γραφήματα, αξιολόγησης ομιλητών και συνεδρίου ή σεμιναρίου, εμφάνιση χορηγών, ηλεκτρονική κλήρωση, testimonials, δυνατότητα χρήσης σε πολυήμερα πολλαπλά παράλληλα events ή πολλαπλών αιθουσών καθώς και ηλεκτρονικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια ή μετά το event. Έχει χρησιμοποιηθεί έως σήμερα σε σεμινάρια, έρευνες polling και συνέδρια καθώς και σε εταιρικές συναντήσεις. Ενδεικτικά, εταιρείες και οργανωτές συνεδρίων που το χρησιμοποίησαν έως σήμερα είναι το Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών, η ΕΕΔΕ, η Ethos Media, ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος, η Boussias Communications, η OTEAcademy, η EuropeanForums.eu, η ICAP, η SAP Hellas, η Ψηφιακή Ελλάδα, το JobFairAthens, το Ελληνοαμερικανικό επιμελητήριο, η SAS Institute, η Τράπεζα Eurobank, την AIESEC, ο ΟΤΕ, η Cosmote, η EAP, η Τράπεζα Πειραιώς, η AMGEN, το Corallia Cluster, Public-ΕΜΕΑ.gr Courses, η Nestle και άλλες καθώς και από μικρότερα μεμονωμένα σεμινάρια και έρευνες.

Με επιτυχία κάλυψε και τρία events που πραγματοποιήθηκαν στην Σιγκαπούρη, το Τελ Αβίβ και την Ολλανδία με την ζήτηση να συνεχίζεται με την ίδια δυναμική.

Από τον Μάρτιο του 2014 έως και σήμερα, το Conferience.com χρησιμοποίησαν περισσότεροι από 25.000 σύνεδροι σε 101 συνέδρια και σεμινάρια (επισυνάπτεται infographics).

Σχετικά με το Conferience.com

Το Conferience.com είναι διαδικτυακή εφαρμογή, συμβατή με όλες τις συσκευές (κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές, ταμπλέτες κτλ.), και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ατομικούς σκοπούς, συνέδρια, διοργανώσεις, ομιλίες, παρουσιάσεις, για εκπαιδευτικούς σκοπούς (σχολεία, πανεπιστήμια, εκπαιδευτικά κέντρα, κέντρα εκπαίδευσης κτλ), ακόμη και για έρευνες από επιχειρήσεις, ή εταιρίες προώθησης προϊόντος.

 

Για περαιτέρω πληροφορίες περί του Conferience παρακαλούμε απευθυνθείτε στο

τηλέφωνο: +30.210-6846329

Site: www.Conferience.com   |  e-mail: info@conferience.com