Επαναλειτουργεί πλήρως ανακαινισμένη η αίθουσα Ballroom του Crowne Plaza Athens City Centre

Με στόχο τη διαρκή βελτίωση των υποδομών της η ιδιοκτήτρια εταιρία Αφοί Μουσαμά ΑΞΕ, ανακαίνισε πλήρως το συνεδριακό χώρο Ballroom, τον μεγαλύτερο χώρο εκδηλώσεων του Crowne Plaza Athens City Center, σε συνεργασία για ακόμη μία φορά, με το αρχιτεκτονικό γραφείο του Χάρη ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ και των συνεργατών του.

Ριζικά ανακαινισμένο και εντυπωσιακά σύγχρονο, τόσο σε αισθητική όσο και στον εξοπλισμό του, το Ballroom του CPA είναι ένας χώρος 895 τμ, έτοιμος να φιλοξενήσει κορυφαία συνέδρια, σπουδαίες επαγγελματικές συναντήσεις, αλλά και μοναδικές κοινωνικές εκδηλώσεις.

 

Στην υποδοχή (foyer), η οροφή αποτελεί μια σύνθεση τριγωνικών επιφανειών εμπνευσμένη από την τεχνική του origami. Τα φώτα στο foyer μπορούν να αλλάξουν χρωματισμούς και να διαμορφώσουν το χώρο ανάλογα με τις ανάγκες του event που φιλοξενεί. Κάθε αίθουσα έχει σχεδιαστεί με μέγιστη ευελιξία χρήσης και ανάλογα σενάρια φωτισμού.

To video wall, οι οθόνες και οι προτζέκτορες οροφής σε κάθε αίθουσα, οι ευέλικτοι LCD πίνακες ανακοινώσεων, το σύστημα Μαtrix, ο ήχος και ο φωτισμός υψηλής ποιότητας καθώς και οι σταθμοί ενσύρματης ή ασύρματης φόρτισης κινητών μαρτυρούν την τεχνολογία αιχμής που προσφέρει λύσεις και ικανοποιεί τις πλέον σύγχρονες απαιτήσεις.

Η τεχνολογία, ο εξοπλισμός, η αισθητική και το εξαιρετικό προσωπικό μας βρίσκονται στο πλευρό των πελατών για μία επιτυχημένη διοργάνωση σε κάθε τύπου εκδήλωση.