Αιτήματα και προτάσεις Μελών του ΗAPCO για τη βελτίωση των Διεθνών Εκθέσεων Τουρισμού κατά το έτος 2019

Ακολουθεί η επιστολή του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO

Αγαπητά Μέλη,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε αναφορικά με το Γεύμα Εργασίας που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 22 Μαΐου, στο Ξενοδοχείο Grecotel Pallas Athena, μετά από πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ, κ. Κωνσταντίνου Τσέγα, για την ανταλλαγή απόψεων, αναφορικά με τον προγραμματισμό των Διεθνών Εκθέσεων Τουρισμού κατά το έτος 2019.

Στο γεύμα παρευρέθηκαν εκπρόσωποι Φορέων, Ξενοδοχείων, Ταξιδιωτικών Γραφείων, Αεροπορικών Εταιρειών, Κρουαζιερών, κλπ. Εκ μέρους του Υπουργείου Τουρισμού, παρευρέθηκε η Διευθύντρια του γραφείου της Υπουργού Τουρισμού και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΟΤ, κα. Αγγελική Χονδροματίδου και από τον ΕΟΤ, παρευρέθηκαν επίσης, η Προϊσταμένη του Τμήματος Εκδόσεων και Οπτικοακουστικών Μέσων, κα. Ελευθερία Φίλη και από τη Δ/νση Έρευνας Αγοράς & Διαφήμισης ΕΟΤ, κα. Κατερίνα Τζανετοπούλου. Ο HAPCO εκπροσωπήθηκε από την Πρόεδρο του Δ.Σ, κα. Ειρήνη Τόλη.

Συζητήθηκαν διάφορες προτάσεις και προοπτικές για τη βέλτιστη και μέγιστη προβολή της χώρας μας στο διεθνές τουριστικό περιβάλλον και ο HAPCO δεσμεύτηκε να στείλει εγγράφως, τις αναλυτικές προτάσεις όλων των Μελών του με τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες τους, προς το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ.

Ως εκ τούτου, σας παρακαλούμε θερμά όπως μας αποστείλετε τις δικές σας προτάσεις για τη βελτίωση των Διεθνών Εκθέσεων Τουρισμού, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 8 Ιουνίου.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.
Ειρήνη Τόλη

Η Γενική Γραμματέας του Δ.Σ
Σίσσυ Λυγνού