Συνέδριο νέων τεχνολογιών και ανάπτυξης λογισμικού “Voxxed Athens”

Τα “Voxxed Days” πρόκειται για τα μεγαλύτερα συνέδρια ανάπτυξης λογισμικού και νέων τεχνολογιών στον κόσμο. Είναι μία σειρά από τεχνολογικά συνέδρια που διοργανώνονται από τοπικές κοινότητες  (όπως user groups, meetups κτλ.) και υποστηρίζονται από την ομάδα του Voxxed. Στηριζόμενα πάνω στη φιλοσοφία των συνεδρίων Devoxx η οποία θέλει το περιεχόμενο να παίζει πρωταρχικό ρόλο, τα Voxxed Days συνέδρια προσελκύουν διεθνείς και τοπικούς ομιλητές σε δεκάδες πόλεις σε όλον τον κόσμο.  

Μετά την τεράστια επιτυχία του πρώτου Voxxed Days Athens το οποίο παρακολούθησαν περισσότεροι από 450 συμμετέχοντες επιστρέφουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με περισσότερες ημέρες, περισσότερους ομιλητές, περισσότερα θέματα και περισσότερες δραστηριότητες Το 2ο Voxxed Days Athens θα διεξαχθεί από τις 31 Μαΐου μέχρι τις 2 Ιουνίου 2018 στην Αθήνα. Στο συνέδριο που θα διαρκέσει 3 ημέρες θα παραβρεθούν διάσημοι ομιλητές από όλη την Ευρώπη, έμπειροι προγραμματιστές από τις πιο γνωστές τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού και καταξιωμένοι επαγγελματίες που με χαρά μοιράζονται τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους. – Η Πέμπτη (31η Μαΐου) θα είναι μια ημέρα γεμάτη δωρεάν workshops, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο θα διεξαχθεί το βασικό συνέδριο με 4 keynote ομιλητές, 5 θεματικές ενότητες : languages και frameworks, big data και cloud, future και AI, modern mobile και web development, craftsmanship και methodologies. Με πάνω από 25 ομιλητές οι συμμετέχοντες σίγουρα μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους για να έρθουν σε επαφή με νέες τεχνολογίες και πρακτικές ανάπτυξης λογισμικού σε ένα χαλαρό περιβάλλον διασκέδασης και κοινωνικής δικτύωσης.

Ανάμεσα στους διεθνής ομιλητές που θα έχουμε την τιμή να καλωσορίσουμε είναι ο John Papa, Principal Developer Advocate στη Microsoft, ο Phil Estes, Docker Captain, o Venkat Subramaniam, βραβευμένος συγγραφέας πολλών τεχνολογικών βιβλίων και ιδρυτής του Agile Developer .inc, ο Ted Neward (“Dude of Software”), η Tomomi Imura , Web και Technology advocate στη Slack, o Dr. Heinz Kabutz, Java champion και πολλοί άλλοι.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο πολιτιστικό και συνεδριακό κέντρο Δαΐς στο Μαρούσι το οποίο είναι πλέον γνωστό για την ποικιλία των απαιτητικών εκδηλώσεων που έχουν πραγματοποιηθεί στους χώρους του. Οι χώροι του, ο σύγχρονος οπτικοακουστικός εξοπλισμός του, οι υπηρεσίες του αλλά και η εξυπηρέτηση του προσωπικού του το καθιστούν ένα από τα αξιολογότερα συνεδριακά κέντρα των Βορείων Προαστίων αλλά και ολόκληρης της Αθήνας.

Το Voxxed Athens 2018 σε λίγες γραμμές

  • Ομιλητές: 4 Keynote, πάνω από 25 διεθνείς και καταξιωμένοι ομιλητές
  • Θεματολογία: languages και frameworks, big data και cloud, future και AI, modern mobile και web development, craftsmanship και methodologies.
  • Σεμινάρια: πλήθος ολοήμερων (επί πληρωμή) και 3-ωρων(δωρεάν) σεμιναρίων μία μέρα πριν το βασικό συνέδριο. Για να αποφευχθούν ωστόσο no-shows και overbooking στα δωρεάν σεμινάρια χρειάζεται να γίνει η αγορά ενός εισιτηρίου 15EUR. Το ποσό αυτό θα επιστραφεί πλήρως μετά το τέλος του σεμιναρίου σε όσους παραβρεθούν. Σε περίπτωση μη προσέλευσης δε θα γίνεται η επιστροφή του ποσού.
  • Τοποθεσία: Δαΐς πολιτιστικό κέντρο
  • Γλώσσα: Αγγλικά
  • Τιμές εισιτηρίων
    • 180€, είσοδος και τις 2 ημέρες στο Voxxed Days, γεύμα, καφέδες, σνακ και gift bag από τους sponsors
    • 100€ (για φοιτητές και ανέργους σε περιορισμένο αριθμό), είσοδος και τις 2 ημέρες στο Voxxed Days, γεύμα, καφέδες, σνακ και gift bag από τους sponsors
    • 100€, είσοδος σε μία μέρα του  Voxxed Days, γεύμα, καφέδες, σνακ και gift bag από τους sponsors
    • 50€ (για φοιτητές και ανέργους σε περιορισμένο αριθμό), είσοδος σε μία μέρα του  Voxxed Days, γεύμα, καφέδες, σνακ και gift bag από τους sponsors

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

WebSite : http://voxxeddays.com/athens

Εισιτήρια  : http://voxxeddays.com/athens#tickets

Workshops :http://voxxeddays.com/athens/workshops

Σύντομη έκδοση

Μετά την τεράστια επιτυχία του πρώτου Voxxed Days Athens το οποίο παρακολούθησαν περισσότεροι από 450 συμμετέχοντες επιστρέφουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με περισσότερες ημέρες, περισσότερους ομιλητές, περισσότερα θέματα και περισσότερες δραστηριότητες Το 2ο Voxxed Days Athensθα διεξαχθεί από τις 31 Μαΐου μέχρι τις 2 Ιουνίου 2018 στην Αθήνα. Στο συνέδριο που θα διαρκέσει 3 ημέρες θα παραβρεθούν διάσημοι ομιλητές από όλη την Ευρώπη, έμπειροι προγραμματιστές από τις πιο γνωστές τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού και καταξιωμένοι επαγγελματίες που με χαρά μοιράζονται τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους. – Η Πέμπτη (31η Μαΐου) θα είναι μια ημέρα γεμάτη δωρεάν workshops, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο θα διεξαχθεί το βασικό συνέδριο με 4 keynote ομιλητές, 5 θεματικές ενότητες : languages και frameworks, big data και cloud, future και AI, modern mobile και web development, craftsmanship και methodologies. Με πάνω από 25 ομιλητές οι συμμετέχοντες σίγουρα μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους για να έρθουν σε επαφή με νέες τεχνολογίες και πρακτικές ανάπτυξης λογισμικού σε ένα χαλαρό περιβάλλον διασκέδασης και κοινωνικής δικτύωσης.

Περισσότερες πληροφορίες για εκπτωτικά εισιτήρια και εγγραφές : http://voxxeddays.com/athens#tickets