Έναρξη της σεζόν 2015 για το ξενοδοχείο Athena Pallas Village

Με έναν ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο αποφάσισε να ξεκινήσει φέτος το ξενοδοχείο Athena Pallas Village την καλοκαιρινή του σεζόν, φιλοξενώντας ήδη από τις 22 Μαρτίου το Διεθνές Συνέδριο της φημισμένης εταιρείας τρακτέρ JOHNDEERE.

Συγκεκριμένα από τις 22 εώς τις 27 Μαρτίου διοργανώθηκε  στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου το συνέδριο της εταιρείας JohnDeere με πάνω από 100 συμμετέχοντες 32 εθνικοτήτων κυρίως από την Γερμανία, την Ολλανδία, την Δανία και την Ουκρανία. Οι συμμετέχοντες είναι τόσο προσωπικό της εταιρείας όσο και διανομείς των προϊόντων της.

Πέραν των επαγγελματικών τους ενασχολήσεων οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τόσο τις παροχές του ξενοδοχείου μας όσο και τον περιβάλλοντα χώρο, καθώς και να επισκεφτούν τα χωριά της Νικήτης και του Ν.Μαρμαρά, αποκομίζοντας τις καλύτερες μέχρι στιγμής εντυπώσεις από την διοργάνωση.

Το συνέδριο αυτό αποτελεί ίσως τον καλύτερο τρόπο για την επίσημη έναρξη της λειτουργίας του AthenaPallasVillage, ενόψει μιας αρκετά απαιτητικής χρονιάς για τον ελληνικό τουρισμό. Με ανανεωμένες εγκαταστάσεις, προσωπικό και διάθεση  περιμένει και τον πιο απαιτητικό πελάτη , για μια μοναδική εμπειρία.

Athena Pallas Village Athena Pallas Village- Athena Pallas Village-1