1ο Forum Ανάπτυξης Πωλήσεων για τα Μικρά Καταλύματα της Ελλάδας

Loading Map....

Ημερομηνία
05/04/2017

Χώρος
Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία

Πόλη : Αθήνα

Γεωγραφικό Διαμέρισμα

Πληροφορίες

Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας : SWOT | Simple Way Of Tourism

Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO :

Τηλέφωνο :

Email :

Website : www.swot.gr


Η SWOT | Simple Way Of Tourism, εταιρεία οργάνωσης & προώθησης ξενοδοχείων, διοργανώνει στις 5 Απριλίου 2017 το 1ο Forum Ανάπτυξης Πωλήσεων για τα Μικρά Καταλύματα της Ελλάδας.

Σημείο συνάντησης είναι το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στην Αθήνα, εκεί όπου οι εκπρόσωποι των Μικρών Καταλυμάτων της Ελλάδας θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν ταξιδιωτικά γραφεία, εταιρείες online πωλήσεων (Β2Β & Β2C), ειδικούς υπηρεσιών digitalmarketing, αλλά και προμηθευτές από όλες τις κατηγορίες προϊόντων που βοηθούν τη λειτουργία της επιχείρησής τους.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης, πραγματοποιείται, το σεμινάριο Sales AcademybySWOT, το οποίο αφορά πρακτικές και τάσεις πωλήσεων από επαγγελματίες του χώρου του τουρισμού. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής και παρακολούθησης.


Ετικέτες: ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (Γαστρονομικός - Αναψυχής - Συνεδριακός - Ιατρικός - Εναλλακτικός Τουρισμός... ), ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (Ανθρώπινο Δυναμικό - Management - Marketing - Συμβουλευτική... )
Print Friendly, PDF & Email
Scroll To Top